Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Ακροάσεις χορωδιών Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΚΡΟΑΣΗ ΕΝ∆ΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ
ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΠΟΥ∆ΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ
ΣΤΗΝ ΠΑΙ∆ΙΚΗ & ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩ∆ΙΑ ΤΟΥ ΣΦΜΘ

Το ∆.Σ. του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Θεσσαλονίκης ανακοινώνει την διενέργεια ακροάσεων για τη υποδοχή νέων µελών στις «Μεικτή Παιδική Χορωδία & Μεικτή Νεανική Χορωδία» του ΣΦΜΘ, µε έδρα το Μέγαρο Μουσικής, που συνεχίζουν τη λειτουργία τους, για το ακαδηµαϊκό έτος 2019-2020. 
Για το σκοπό αυτό απευθύνει πρόσκληση προς υποψήφιους χορωδούς. 
Οι ενδιαφερόµενοι υποψήφιοι - κορίτσια και αγόρια ηλικίας από 7 έως 25 ετών - πρέπει να καταθέσουν εντός της προβλεπόµενης προθεσµίας την αίτηση συµµετοχής τους. 
Οι υποψήφιοι θα συµµετάσχουν σε ακρόαση, η οποία θα περιλαµβάνει: α) ένα υποχρεωτικό έργο (δίνεται η δυνατότητα επιλογής από τέσσερα προκαθορισµένα έργα), β) ένα έργο ελεύθερης επιλογής τους και γ) ακουστικές και ρυθµικές ασκήσεις. 
Οι ακροάσεις θα πραγµατοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019 και Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019, ενώπιον Επιτροπής, σε αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, µε αυστηρή σειρά προτεραιότητας. 
Τα έντυπα και οι αιτήσεις συµµετοχής θα είναι διαθέσιµα στα εκδοτήρια του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, ∆ευτέρα έως Σάββατο (τις εργάσιµες ηµέρες) από 10:00- 18:00, όπως επίσης, και στην ιστοσελίδα του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης http://www.tch.gr, στα Νέα / Ανακοινώσεις και την σελίδα του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Θεσσαλονίκης στο Facebook. 
Η υποβολή αιτήσεων θα διαρκέσει έως την ∆ευτέρα, 10 Ιουνίου 2019, για την πρώτη µέρα της ακρόασης και έως ∆ευτέρα, 17 Ιουνίου 2019, για την δεύτερη ηµέρα ακρόασης. 
Οι αιτήσεις θα αποστέλλονται στη παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: Παιδική & Νεανική Χορωδία του ΣΦΜΘ: choir@tch.gr 
Η παραλαβή της αίτησης θα επιβεβαιώνεται ηλεκτρονικά από τη Γραµµατεία της Χορωδίας. 
Για τυχόν διευκρινήσεις επικοινωνείτε στο τηλ. 2310895930, τις ώρες 10.00-14.00 και Σάββατο τις ώρες 10:30-12:30. 

ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Πατήστε για την αίτηση εδώ.
Πατήστε για την προκήρυξη εδώ.