Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

Επαναλειτουργία σχολείου

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Τη Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020, ξεκινούν τα μαθήματα για όλους τους μαθητές/μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου. Τα τμήματα χωρίστηκαν σε υποομάδες σύμφωνα με τις διατάξεις και οι μαθητές θα προσέρχονται εκ περιτροπής σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα σας κοινοποιήσουν οι δάσκαλοι των τμημάτων. Για τα αδέρφια υπάρχει μέριμνα να έρχονται την ίδια μέρα. Το ωράριο λειτουργίας του σχολείου θα είναι 8:15 - 13:15 και θα παρθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την ασφάλεια των παιδιών. Το ολοήμερο πρόγραμμα και η πρόωρη υποδοχή δεν θα λειτουργήσουν.
Για τα παιδιά που νοσούν ή ανήκουν σε ομάδες αυξημένου κινδύνου ή συγκατοικούν με άτομο που ανήκει σε αυτές ή νοσεί , τους δίνεται η δυνατότητα να μην έρχονται στο Σχολείο. Θα πρέπει όμως οι γονείς τους να καταθέσουν σχετική υπεύθυνη δήλωση στη Διευθύντρια του Σχολείου την Δευτέρα 01/06/2020.
Η προσέλευση στο σχολείο των γονέων και κηδεμόνων θα γίνεται με τηλεφωνικό ραντεβού στο τηλ. 2310690345. Θα ακολουθήσει νέα ανάρτηση με οδηγίες για τον τρόπο άφιξης και αποχώρησης των παιδιών.
Επίσης σας ενημερώνω ότι τα διδακτικά βιβλία των παιδιών πρέπει να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση και να φυλαχθούν μετά το τέλος του διδακτικού έτους για ενδεχόμενη χρήση κατά την επόμενη σχολική χρονιά.

Η διευθύντρια Γκαβλιαρούδη Αρετή