Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Οδηγίες προς γονείς και παιδιά!!

Ώρα προσέλευσης: 8.00 - 8.15. Ώρα αποχώρησης: 13.15. Το πρωί, για την αποφυγή συγχρωτισμού, δεν θα πραγματοποιείται η συγκέντρωση των μαθητών στον προαύλιο χώρο και τα παιδιά θα πηγαίνουν κατευθείαν στην τάξη τους όπου θα τους περιμένει ο δάσκαλός τους.
Η είσοδος των μαθητών το πρωί θα γίνεται από τις δύο εισόδους, από την κεντρική και από αυτήν στην Άρη Βελουχιώτη. Η αποχώρηση θα γίνεται κανονικά όπως γινόταν, δηλαδή η Α΄ τάξη από την Άρη Βελουχιώτη, η Β΄ τάξη από την Σάμου και οι υπόλοιπες τάξεις από την κεντρική είσοδο-έξοδο.
Για τα διαλείμματα έχουν οριστεί χώροι για την κάθε τάξη χωριστά οι οποίοι θα επιβλέπονται από τον εφημερεύοντα δάσκαλο. Το ωρολόγιο πρόγραμμα θα τηρηθεί κανονικά. Το κάθε τμήμα θα αποχωρεί με λίγα λεπτά διαφορά από τα υπόλοιπα για την αποφυγή συνωστισμού.
Την ημέρα Πέμπτη, λόγω της λαϊκής αγοράς, όλοι οι μαθητές θα εισέρχονται από την κεντρική είσοδο και θα αποχωρούν οι Α΄ και Β΄ τάξεις από την οδό Σάμου και οι υπόλοιπες τάξεις από την κεντρική είσοδο.
Οι γονείς θα πρέπει να τηρείτε τις αποστάσεις και να μην συνωστίζεστε κατά την παραλαβή των παιδιών. Επειδή το κυλικείο δεν θα λειτουργεί, θα πρέπει τα παιδιά να έχουν μαζί τους φαγητό και νερό. Προαιρετικά ατομικό αντισηπτικό μέσα στην τσάντα τους η αντισηπτικά μαντηλάκια.